Právě vysíláme

Vtipné video: Nikol Štíbrová vybírala svatební šaty, přidala se i Martina Pártlová

27. května 2021 9:10
Vtipné video: Nikol Štíbrová vybírala svatební šaty, přidala se i Martina Pártlová

Nikol Štíbrová, nyní už Nikol Leitgeb, se tajně vdala. Nyní sdílela vtipné video ze svatebního salónu.

Provdala se za svého partnera Petra Leitgeba, se kterým čeká dítě. Svatba se uskutečnila zhruba měsíc před porodem a podle Nikol jí žádné dlouhé přípravy nepředcházely.

„Že se teda vezmeme sme se rozhodli před dvěma týdny. Během pár hodin jsme měli termín i prstýnky, šaty jsem začala shánět v neděli poté, co mi holky naznačily, že ty šedivý flitrovaný za 30 éček z internetu sou sice super, ale na mou jedinou svatbu v životě bych si možná mohla pořídit něco epesnějšího,“ uvedla Nikol pod příspěvkem z obřadní síně.

Téměř týden po svatbě se pochlubila vtipným videem ze svatebního salónu, ve kterém při vybírání šatů nemohly chybět její nejbližší kamarádky Veronika Arichteva a Martina Pártlová ze 3v1. Moderátorku kolegyně plnily úlohu přísné poroty. Vybírání šatů bylo poměrně náročné vzhledem k tomu, že je Nikol v očekávání přesto slzy smíchu tekly proudem.

Holky se u výběru šatů, jak je pro ně typické velmi pobavily. Dokonce si pár svatebních šatů vyzkoušela i těhotná Martina Pártlová. Zda se dočkáme Martininy tajné svatby ukáže čas 😉.

Podívejte se na vtipný sestřih ze svatebního salónu, který holky natočily.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat