Právě vysíláme

Rok bydlení zdarma s YIT a Evropou 2

Máme tu soutěž pro jakékoliv páry. Soutěžit může holka s klukem, holka s holkou, kluk s klukem, ale i maminka s dítětem nebo kamarádi. Vyplň krátký soutěžní formulář a když Tě vybereme a vyhraješ, získáš rok bydlení zdarma s YIT a Evropou 2. Zapoj se do soutěže o byt od pondělí 3. května 2021 do pátku 21. května 2021.

Chceš žít rok bez nájmu? V luxusu? V Praze? Evropa 2 Ti přináší něco, co tu ještě nebylo!

Odstartovali jsme unikátní megasoutěž o luxusní bydlení. Bydlení na rok zdarma s YIT a Evropou 2!

KROK 1 – pondělí 3. května 2021 – neděle 9. května 2021:

Registruj se hned teď na této stránce dole! Vyplň krátký soutěžní formulář a napiš nám svůj příběh o společném bydlení a proč zrovna Ty bys měl získat hlavní výhru. Zároveň připoj vtipnou fotku ze společného bydlení, případně link na vtipné video ze společného bydlení, které však není podmínkou.

Ze všech doručených příběhů vybereme 5 nejoriginálnějších, jejichž autoři postupují v páru do druhého kola.

KROK 2 – pondělí 17. května 2021 – pátek 21. května 2021:

Pokud Tě odborná porota YIT a Evropy 2 vybere, pozveme Tebe a Tvého budoucího spolubydlícího či spolubydlící do studia Evropy 2 na nervy drásající souboje… A na jejich konci získá jeden z pěti pozvaných párů roční bezplatné užívání bytu 2+kk v kvalitně postaveném nízkoenergetickém bytě v projektu Ranta Barrandov v Praze 5. Byt je plně vybavený nábytkem, má balkón, parkovací stání a sklepní kóji.

Více o projektu najdeš na stránce projektu Ranta Barrandov.

Developerská společnost YIT – Finské bydlení promyšlené srdcem

YIT za 13 let na českém trhu postavila 20 projektů, prodala téměř 2 500 bytů a řadí se mezi nejlepší pětici developerů v Praze. Od roku 2019 nabízí také novou službu investiční koupě bytu s komplexními službami a nájemního bydlení, kdy klientům zajistí prvotřídní servis.

Ve výstavbě má YIT nyní 4 projekty v Praze: Ranta Barrandov, Koti Libeň, unikátní stylovou rezidenci Parvi Cibulka s byty loftového typu a velký přelomový projekt Suomi Hloubětín s 10 etapami bytových domů.

Projekty YIT na českém trhu snadno poznáš – jako jediný developer v názvech od počátku používá finštinu.

YIT jako zodpovědná firma také přispívá na různé charitativní aktivity. Dlouhodobě podporuje například Kliniku dětské chirurgie FN Motol a s ní spjatou nadaci Konto Dětské chirurgie Motol, kterou zaštiťuje herečka Tereza Brodská.

 

Přesné znění specifikace soutěže najdeš v herním řádu.

Přesné znění o užívání bytu najdeš ve Smlouvě o bezplatném užívání bytu.