Právě vysíláme

VYSMÁTÉ LÉTO poslední červnovou sobotu napíše již šestnáctou kapitolu

11. června 2019 9:00
VYSMÁTÉ LÉTO poslední červnovou sobotu napíše již šestnáctou kapitolu

Jeden z největších hudebních festivalů Ústeckého kraje – Vysmáté léto – se uskuteční v sobotu 29. června 2019 poblíž historického centra města Kadaně, v areálu, jež z jedné strany brázdí řeka Ohře a z druhé chrání Kadaňský hrad.

Město se pyšní nejen nejužší uličkou v České republice, ale také již 16. ročníkem festivalu, který zve každým rokem převážně velmi populární tuzemské kapely, které se střídají na dvou pódiích. Tento rok vystoupí jako headliner festivalu skupina Kryštof, dalšími účinkujícími budou Horkýže slíže, Lake Malawi, Olga Lounová, Eddie Stoilow, Pekař, David Kraus, Poletíme, Walda Gang, Sabina Křováková, John Wolfhooker, Madras a závěr festivalu obstará Leoš Mareš se svou ojedinělou DJ show.

A na co se můžete ještě těšit? 70metrová klouzačka, která se na festivalu objeví, bude lákat k rychlému přesunu od Žatecké brány až ke kostelíku. Málo vody nebude. Osvěžení pro plavce v řece, pro neplavce pod „sprchou“. Nejen to, ale i dobré jídlo a pití vás vtáhne do dobré nálady. Přijďte rozhýbat festival sami nebo s celou rodinou do královského města, kde se narodil Maxipes Fík a pokořit další ročník vysmátého festivalu.

Veškeré další informace a podrobnosti jsou i na www.vysmateleto.cz.

Podívejte se také na video z vydařeného loňského roku:

Články, které by tě mohly zajímat