Právě vysíláme

Zákulisí Schwarzkopf Elite Model Look 2021: Jakub Kotek vyzpovídal hvězdné hosty

16. září 2021 14:50
Zákulisí Schwarzkopf Elite Model Look 2021: Jakub Kotek vyzpovídal hvězdné hosty

Španělský sál Pražského hradu hostil finalisty soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí. Do zákulisí vás vezme moderátor Jakub Kotek, který vyzpovídal nejen hvězdné hosty, ale také ambasadorku soutěže topmodelku Michaelu Kocianovou.

Vítězi se stali Amélie Konšelová a Alex Hanus za Českou republiku a Lenka Saturyová  a Patrik Vališ za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále v Barceloně. Porota rozhodla rovněž o vítězství Olexi Kabatsii Ukrajiny.

O jedinečný hudební zážitek se v rámci finále postaral vynikající francouzský zpěvák Adam Naas. Finálovým večerem provázeli Hana VagnerováVladimír Polívka. Scénu v rámci letošního ročníku navrhl renomovaný scénograf Marek Cpin O styling celého večera se postaral hlavní stylista The Brands a módní návrhář Lukáš Macháček.

I tento rok se v exkluzivní přehlídce představily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například Michaela Kocianová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová, Stan Stanislavová a vítězky světového finále EML 2014 Bára Podzimková či EML 2016 Jana Tvrdíková

Nahlédněte do zákulisí nejprestižnější modelingové soutěže na světě. Koťák vyzpovídal nejen hvězdné hosty, ale také topmodelku Michaelu KociánovouSaša Jányho, ředitele soutěže a spolumajitele agentur Elite Prague a Elite Bratislava

 

Články, které by tě mohly zajímat