Právě vysíláme

Zásnuby v živém vysílání. Posluchač Evropy 2 požádal skrze rádio svou partnerku o ruku

28. září 2022 19:40
Zásnuby v živém vysílání. Posluchač Evropy 2 požádal skrze rádio svou partnerku o ruku

Posluchač Ondřej požádal v živém vysílání o ruku svou partnerku Stáňu. Co mu odpověděla?

Netradičního požadavku se ve středu v živém vysílání Evropy 2 dočkali Ondra Urban a Petr ŘíbalVečera na maXXimum. Posluchač Ondřej jim volal s žádostí o písničku s tím, že by ji rád věnoval své partnerce. Jen tak mimochodem pak prohodil, že pokud poslouchá, rád by si ji vzal. „Jestli teď neposloucháš, tak jsi to propásla,“ zasmál se.

Kluci z večerního vysílání se tak rozhodli vzít vše do svých rukou a s přítelkyní Stáňou ho spojili přímo v éteru. „Ahoj miláčku, volal jsem si na Evropu 2 o písničku. Mám tady od chlapů a posluchačů velkou podporu a chtěl jsem využít situace a zeptat se, jestli by sis mě nevzala za muže. Chtěl bych s tebou strávit celý život,“ požádal následně Ondra Stáňu o ruku.

Odpověď nemohla být jiná než „ano“. Jak dvojice posléze prozradila, tvoří pár už tři roky. „Plánoval jsem to delší dobu, ale bál jsem se, že mě odmítne. Tak mě napadlo to udělat veřejně, že jí bude trapné mě odmítnout,“ rozesmál posluchače Ondra na závěr. A nám nezbývá než dodat, že čerstvým snoubencům gratulujeme!

Poslechni si záznam žádosti o ruku! 👇

Články, které by tě mohly zajímat