Právě vysíláme

ZORKA HEJDOVÁ dostala k 30. narozeninám úžasný dárek. Překvapení od manžela ji až dohnalo k slzám!

7. července 2020 14:10
ZORKA HEJDOVÁ dostala k 30. narozeninám úžasný dárek. Překvapení od manžela ji až dohnalo k slzám!

Moderátorka Odpolední show Evropy 2 Zorka Hejdová oslavila 30. narozeniny. A při příležitosti tohoto jubilea dostala od manžela opravdu dokonalý dárek!

Zorka je už několik let provdaná za moderátora Míru Hejdu. A právě on si pro ni připravil báječné narozeninové překvapení, jehož příprava byla tajná a jistě i velmi náročná. Míra totiž pro Zorku přes noc postavil její vysněnou šatnu a obyčejný pokoj pro hosty proměnil v místo, kam se vejde všechno její milované oblečení.

Zorka neměla o dárku ani tušení a moment překvapení posléze ukázala svým sledujícím na Instagramu. Podle jejího videa je tak jasně vidět, že dárek ji dohnal až k slzám a oblíbená moderátorka nemohla uvěřit vlastním očím. „Dlouho jsem toužila po šatně. Po opravdové krásné šatně jako z filmu, kde bude mít všechno svoje pečlivě vybrané místo, kde bude oblečení dýchat a já se do takové šatny budu chodit kochat každý den. Ale byl to fakt jeden z těch snů, o kterém jsme se jen bavili, ale vlastně to u toho skončilo. Nějak nebylo jak, kdy, kde… Ten večer jsem spala u Katky Říhové. Jak jsem zjistila, nic nebyla náhoda, ale předem promyšlený plán! Do detailu,“ napsala Zorka a ukázala krásnou bílou šatnu, která se nyní začíná plnit všemožnými módními kousky.

 

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat