Právě vysíláme

Zorka Hejdová ukázala vkusný snímek z kojení syna a sklidila za to kritiku

4. července 2021 9:10
Zorka Hejdová ukázala vkusný snímek z kojení syna a sklidila za to kritiku

Kromě toho, že je Zorka Hejdová moderátorkou, je i úspěšnou influencerkou s 283 tisíci followerů. I přes tento vysoký počet sledujících se však nehodlá řídit radami ostatních a na svém profilu zveřejňuje jen to, co sama chce.

Zorka už je pár měsíců maminkou chlapečka Nikolase a užívá si mateřství. Na Instagram však nezanevřela a dál zveřejňuje ukázky ze svého soukromí. Do obsahu, který s ostatními sdílí, si pak nenechá mluvit a řídí se svým vlastním rozumem. „Mám potřebu vás varovat! Varovat vás, že co se týče přístupu k mateřství a názorů na to, co je a není moc a co by se tu mělo nebo nemělo ukazovat. Nenechám si nic diktovat a negativním nevyžádaným názorům nebude dán prostor,” napsala ještě před porodem nastávající maminka a předpověděla, co se bude dít.

Nyní totiž Zorka ukázala vkusnou fotografii, jak kojí malého Nikolase a pod jejím příspěvkem se objevilo několik kritických komentářů o tom, zda není až moc intimní sdílet podobné snímky. Zorko… Myslím, že tahle fotka je zcela soukromá,” napsala moderátorce například jedna ze sledujících a Zorka se jí nebála odpovědět: “O tom, co je pro mě zcela soukromé, rozhoduju naštěstí jen a jen já! Vy to můžete jen přijmout nebo nepřijmout. Pro mě je to zcela přirozená věc, že mám potřebu ji sdílet, a vůbec nemám potřebu se za to stydět.”

Ačkoliv se pod snímkem objevila kritika, mnoho fanynek se maminky zastalo. Spousta lidí totiž naštěstí kojení opravdu považuje za naprosto přirozenou záležitost a pokud je fotografie vkusná, není důvod jí skrývat před světem.

 

Články, které by tě mohly zajímat