Právě vysíláme

Adam Mišík se vrátí na filmová plátna. Snímek ze světa rapu a drog byl natočen na iPhone

21. září 2021 11:10
Adam Mišík se vrátí na filmová plátna. Snímek ze světa rapu a drog byl natočen na iPhone

Adam Mišík si zahrál v novém filmu ze světa rapu a drog. Celý film byl natočen pouze na iPhone.

Jedním z kuriozit filmu je způsob natočení, snímek je kompletně natočen na iPhone„Rap je hudba ulice, a chtěl jsem, aby náš film působil jako film ulice. Volba natáčet na iPhone proto nebyla snahou ušetřit, ale především kreativní. Bylo jasné, že to tak musíme udělat. Cílem bylo příběh filmu zachytit co nejvěrněji, nechtěl jsem, aby se kamera předváděla, jakkoliv na sebe upozorňovala, jako tomu je ve zvyku například v rapových videoklipech,“ popsal proces natáčení režisér Adam Sedlák.

Ambiciózní a kreativní Adam se snaží dělat věci jinak, než je ve společnosti zvykem. Hlavním cílem filmu Banger není strhnout diváka kamerou, ale vtáhnout ho do syrového světa drog, který ukazuje naprosto bez obalu.

Casting trval půl roku, během kterého se tvůrci snažili najít mix herců, ale také neherců. Aktéry vybírali tak, aby snímek udělali autentičtějším. Vedle Sergeie Barracudy a Marcela Bendiga se v hlavní roli objeví známý zpěvák Adam Mišík, který si zahrál roli Alexe. Aby mohl postavu ztvárnit co nejlépe, prošel si velkou změnou image i hudby, kterou on sám tvoří.

Adam Mišík se nemůže dočkat až až se vrátí na filmová plátna. Premiéra je plánována na léto roku 2022.

Články, které by tě mohly zajímat