Právě vysíláme

Adam Sandler natáčí v Praze film na motivy české knihy

9. června 2021 11:10
Adam Sandler natáčí v Praze film na motivy české knihy

Hollywoodský herec Adam Sandler dorazil do Prahy. V českém hlavním městě natáčí film Kosmonaut z Čech, ve kterém si zahraje roli Jakuba Procházky. Hlavní ženskou postavu Lenku ztvární jeho kolegyně Carey Mulligan.

Hvězda snímků Zkus mě rozesmát nebo 50x a stále poprvé je v Praze. Adam Sandler natáčí v centru města snímek Kosmonaut z Čech, který vychází ze stejnojmenné knihy spisovatele Jaroslava Kalfaře. Vypráví o kosmonautovi, jenž se vydává na misi do vesmíru a nechává na Zemi svou lásku Lenku. Tu si zahraje Carey Mulligan.

Herce v Praze již potkalo několik fanoušků. Do restaurace La Bodeguita del MedioKaprově ulici si zašel na oběd, zachycený byl také na Barrandově a navštívil i ženský basketbalový tým USK Praha.

„Nejprve mi volal manažer, zda by si mohl jít Adam zastřílet do haly, načež jsme se domluvili, že by jeho návštěva mohla být pro holky překvapením. Adamovi jsme narychlo nechali vyrobit tričko se jménem, vyfotili se a on si pak na chvíli popovídal s holkami. Je to výborný člověk,“ uvedl pro ČTK vedoucí reprezentačního celku Simon Bytel.

Vedle Sandlera a Mulligan se v tuzemském hlavním městě pohybují aktuálně i další hollywoodské osobnosti. Mezi nimi i modelka Cara Delevingne, která v Česku natáčí pokračování seriálu Carnival Row v čele s Orlando Bloomem.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat