Právě vysíláme

Alexis Bledel a Keiko Agena hrály v Gilmorových děvčatech nejlepší kamarádky, ve skutečnosti si tak blízké nebyly

16. července 2021 12:10
Alexis Bledel a Keiko Agena hrály v Gilmorových děvčatech nejlepší kamarádky, ve skutečnosti si tak blízké nebyly

V Gilmorových děvčatech byly nerozlučnými kamarádkami, ve skutečném životě si však Alexis Bledel a Keiko Agena tak blízké nebyly. Představitelka Lane v podcastu I Am All In prozradila, proč se tolik s hereckou kolegyní nebavila.

Keiko Agena byla hostem podcastu I Am All In herce Scotta Pattersona. A jelikož si oba zahráli hlavní role v seriálu Gilmorova děvčata, došla řeč i na něj. Představitelka Lane mimo jiné prozradila, že s Alexis Bledel ve skutečnosti nekamarádila tolik jako v pořadu. Vinu hází na sebe. „Neprojevila jsem tolik úsilí, kolik jsem měla,“ řekla.

Podle svých slov se nechtěla plést mezi Bledel a její seriálovou matku Lauren Graham, které spolu trávily spoustu času i mimo natáčení. „Přeji si, abychom se více skamarádili,“ dodala herečka.

I přestože nebyly AgenaBledel nikdy nejlepšími přítelkyněmi, povahově si sedly.Alexis je člověk s krásnou duší. Jakmile ji potkáte osobně, zjistíte, jak moc je inteligentní. Myslím, že část mě ji od začátku vnímala jako hereckou kolegyni a nějak jsem hned poznala, jak jedinečná je,“ nebála se Agena představitelku Rory pochválit.

Scott Petterson alias Luke si do svého podcastu I Am All In průběžně zve i další kolegy ze seriálu. Vrací se s nimi k show, kterou sám sleduje vůbec poprvé. „Nerad sleduji sám sebe v televizi,“ prozradil před časem. „Od doby natáčení už ale uplynul nějaký čas a myslím, že seriál teď dokážu ocenit i jako fanoušek. Opravdu rád se na něj dívám,“ dodal.

Články, které by tě mohly zajímat