Právě vysíláme

Amanda Bynes skončila na psychiatrii. Nahá běhala po ulici

21. března 2023 12:19
Amanda Bynes skončila na psychiatrii. Nahá běhala po ulici

Amanda Bynes na tom po psychické stránce není vůbec dobře. V neděli ráno běhala nahá a zmatená po Los Angeles, načež si zastavila auto a oznámila řidiči, že potřebuje pomoc. Aktuálně by se měla podle amerických médií nacházet v léčebně.

Amanda Bynes patřila mezi nejslavnější dětské hvězdy své doby. Kdyby ji ale dnes její příznivci potkali na ulici, v mnoha případech by ji možná nepoznali. V minulosti se zhroutila a byla v léčebně, nikoho nepřekvapí ani její závislost na drogách. Podle amerických médií měla být o víkendu v psychiatrické léčebně opět hospitalizovaná.

Svědci tvrdí, že ji v neděli ráno viděli pobíhat po ulicích Los Angeles zcela nahou. Následně si měla zastavit auto a požádat řidiče o pomoc. Ten zavolal policii, která Bynes odvezla na stanici a následně ji pod kódem 5150 umístila na specializované pracoviště. Zmíněný kód umožnuje úředníkům si lékařům zadržet pacienta i proti jeho vůli, a to až na 72 hodin.

Bývalý snoubenec herečky Paul Michael následně pro Page Six potvrdil, že Bynes přestala před časem užívat své léky, což pravděpodobně k jejímu aktuálnímu stavu vedlo.

Den před incidentem dokonce zrušila účast na akci televize Nickelodeon, na které se proslavila. Svou kariéru odstartovala v komediálním seriálu All That, čeští diváci ji pak mohou znát například z filmů Co ta holka chce, Hairspray nebo Super náhradník.

Podobně jako Britney Spears byla i Bynes dlouhé roky v opatrovnictví své matky, která za ni rozhodovala. A to kvůli bipolární poruše, jež jí byla diagnostikována. Před devíti lety bylo opatrovnictví zrušeno a zdálo se, že si herečka vede dobře. To se však v posledních měsících začalo měnit. Otázkou tedy zůstává, zda matka Bynes opět nepožádá o zrušení její svéprávnosti.

Články, které by tě mohly zajímat