Právě vysíláme

Amber Heard zuří. Soudní bitva s Johnny Deppem ji kazí reputaci

3. května 2022 14:23
Amber Heard zuří. Soudní bitva s Johnny Deppem ji kazí reputaci

Amber Heard nese špatně titulky v novinách, vyhodila kvůli nim celý PR tým. Vadí jí, že lidé v probíhající soudní bitvě s Johnny Deppem fandí herci.

Amber Heard je velmi rozrušená kvůli negativní mediální pozornosti, které se jí dostává v soudní bitvě s ex-manželem Johnnym Deppem. Dokonce tak moc, že před svým netrpělivě očekávaným svědectvím náhle vyhodila celý PR tým. Amber má vypovídat u soudu tento týden.

Herečka z Aquamana se ve čtvrtek zbavila krizové PR firmy Precision Strategies poté, co byla frustrována z tisku. „Nemá ráda špatné titulky,“ poznamenal zdroj z PR agentury a dodal, že je Heard „frustrovaná tím, že její příběh není vyprávěn efektivně“.

Depp žaluje Heard o 100 milionů dolarů a tvrdí, že ho jeho bývalá manželka pomlouvala v roce 2018 v magazínu Washington Post, kde se rozpovídala o tom, že se stala obětí domácího násilí. Právníci herečky argumentují tím, že Depp svou manželku fyzicky i sexuálně zneužíval.

PR herečky, která by měla vypovídat na soudní lavici ve Fairfaxu ve Virginii již v následujících dnech, má nyní na starosti poradenská firma Shane Communications. Od té si Amber slibuje lepší interpretaci svého příběhu v médiích a na sociálních sítích a příklon veřejnosti na její stranu.

Články, které by tě mohly zajímat