Právě vysíláme

Amber Herad prolomila mlčení. Poprvé promluvila o soudu a nařkla porotu ze zaujatosti

13. června 2022 13:02
Amber Herad prolomila mlčení. Poprvé promluvila o soudu a nařkla porotu ze zaujatosti

Amber Heard poprvé od chvíle, kdy prohrála soud s Johnny Deppem, promluvila o soudním procesu. V rozhovoru uvedla, že byl verdikt poroty „nespravedlivý“ a ovlivněný sociálními sítěmi. Dále obvinila herce z pokusu uchvátit porotu tím, že předvolá jako svědky „placené zaměstnance“.

Šestatřicetiletá herečka se k rozsudku vyjádřila v třídílném rozhovoru pro pořad Today. Během rozhovoru Heard uvedla, že čelila „nenávisti“, jak během procesu, tak i po verdiktu poroty, který označila jako ‚nespravedlivý‘.

Heard dále zkritizovala „nespravedlivé zastoupení na sociálních sítích“ herečky a bývalého manžela Deppa během procesu a tvrdila, že to pomohlo ovlivnit verdikt poroty. Veřejnost byla převážně na straně hollywoodského piráta a naopak Amber Heard se uživatelé sociálních sítí vysmívali. Heard také uvedla, že svědci, kteří byli vyzváni, aby svědčili ve prospěch Deppa, nepodali přesný přehled o tom, co se dělo v jejich manželství. Podle herečky byli za svědectví zaplaceni.

Porota shledala Amber Heard odpovědnou za pomluvu. Depp žaloval svou bývalou manželku za pomluvu kvůli článku z roku 2018, který napsala pro The Washington Post a v němž se označila za „veřejnou osobnost reprezentující domácí násilí“. Soudní spor se táhl dlouhých šest týdnů a následně sedmičlenná porota jednala několik dní. Deppovi nakonec musí Amber zaplatit 10 milionů a 350 tisíc dolarů jako náhradu škody. Právní zástupkyně Heard přiznala, že herečka na zaplacení odškodného nemá peníze a plánuje se proti rozsudku odvolat. Je tedy pravděpodobné, že se dočkáme dalšího ostrého soudního procesu.

Články, které by tě mohly zajímat