Právě vysíláme

Angelina Jolie se kvůli kampani tři dny nesprchovala: Během focení jí vlezla pod sukni včela

26. května 2021 11:10
Angelina Jolie se kvůli kampani tři dny nesprchovala: Během focení jí vlezla pod sukni včela

Angelina Jolie nafotila unikátní snímek pro National Geographic, kde je zakrytá živými včelami, aby zdůraznila potřebu ochrany včel a podpořila včelaře. Ve světový den včel se Angelina stala na chvilku jejich královnou a ochranitelkou.

Originální fotografii a zákulisní video pořídil fotograf a amatérský včelař Dan Winters. Unikátní focení vyžadovalo, aby držitelka Oscara zůstala nehybná po dobu 18 minut, když se po ní plazil a poletoval hmyz.

„Bylo mi příjemné být ve spojení s těmito nádhernými stvořeními,“ řekla o zážitku Angelina. „Bylo to vtipné, když mi udělali vlasy a make-up a celou mě pomazali feromony,“ dodala herečka s tím, že příprava na focení měla ještě další podmínku: „Řekli mi, že se nemám tři dny sprchovat. Když na sobě máte všechny ty různé vůně ze šampónů či parfémů, včely nevědí, co jste.“

„Nakonec mi dali nějaké věci do nosu i uší, aby včely neměly příležitost se tam schovávat, ale jednu jsem měla celou dobu pod šaty. Měla jsem ji na koleni, pak lezla po noze výš a výš a já si říkala: ‚Tak tohle je to nejhorší místo, kde by mě mohla píchnout.‘ V těchto místech zůstala po celou dobu focení a po jeho skončení jsem zvedla sukni a ona odletěla,“ pobavila Angelina vtipnou historkou.

„Musíte být velice klidní a nehýbat se, což pro mě nebylo lehké,“ okomentovala zážitek z focení herečka, která byla nedávno jmenována kmotrou projektu Women For Bees, který vznikl pod UNESCO a jenž si dal za úkol podpořit ženy v chovu včel. „Mám hodně květin a moje včely jsou velmi, velmi šťastné. Snažíme se přijít na to, kam bychom úly umístili. Myslím, že je musím udělat na střeše,“ dodala odhodlaně herečka.

Podívejte se na video, jak focení probíhalo.

Zdroj: National Geographic, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat