Právě vysíláme

Angelinu Jolie znovu načapali s The Weekndem. Co spolu dvojice má?

13. července 2021 11:10
Angelinu Jolie znovu načapali s The Weekndem. Co spolu dvojice má?

Herečku Angelinu Jolie podruhé krátce za sebou nachytali po boku The Weeknda. Nejdříve si spolu dvojice vyšla na večeři, o víkendu ji pak paparazzi zachytili na stejném soukromém koncertu. Šlo snad o rande?

Angelina Jolie a The Weeknd už několik dní plní titulky amerických plátků. Před dvěma týdny dvojici zachytili fotografové, když si společně vyšla na večeři do celebritami velmi oblíbené restaurace Giorgio BaldiLos Angeles. O minulém víkendu pak herečka a zpěvák navštívili stejný soukromý koncert.

Zda šlo v obou případech o rande, ani jeden z dvojice nepotvrdil. Nezdá se to však pravděpodobné. Zatímco Jolie vyrazila na show zpěváka říkajícího si Mustafa The Poet s dětmi Shilohem a Zaharou, The Weeknd byl na koncertu vyfocen se svými přáteli.

Jelikož však The Weeknd chystá vlastní seriál, je možné, že se s Jolie setkal právě kvůli němu. Jmenovat by se měl The Idol a hudebník na něm spolupracuje se Samem Levinsonem. O chystané sérii se zatím moc neví, televize HBO pouze prozradila, že diváka zavede do klubu, do jehož majitele se zamiluje popová zpěvačka.

Články, které by tě mohly zajímat