Právě vysíláme

Avatar má nový trailer, fanoušci se druhého dílu dočkají po třinácti letech

4. listopadu 2022 8:10
Avatar má nový trailer, fanoušci se druhého dílu dočkají po třinácti letech

Avatar byl v roce 2009 fenoménem mezi mladými. Mnozí dlouho volali po druhém dílu, tvůrci s s ním však dávali na čas. Už brzy se ale fanoušci snímku dočkají. Po třinácti letech obyvatelé Pandory znovu ožijí. v The Day of Water. Podívej se na nový trailer!

Film Avatar bere diváky za hranice naší fantasie a sleduje střet dvou odlišných civilizací. Představuje planetu Pandoru, na které průzkumníci ze Země objeví cenný minerál. Pobyt na ní je však možný pouze za předpokladu, že mají genetického dvojníka, hybrida Avataru, který může být ovládaný psychikou oddělenou od lidského těla, fyzicky však odpovídá původnímu obyvateli Pandory. Na misi za minerálem se vypraví i Jake Sully, který se zamiluje do místní princezny Neytiri. A tak v prvním díle slavného snímku stojí před rozhodnutím, které ovlivní vývoj celého světa.

Ve druhém díle Avataru se diváci ponoří hlouběji do vod pandorských oceánů. O příběhu hlavních hrdinů zatím toho není příliš známo, nejnovější trailer spíše ukazuje na krásy planety. V hlavních rolích se opět objeví Sam Worthington jako Jake Sully a Zoe Saldana jako Neytiri. Představí se také Kate Winslet nebo Sigourney Weaver, která ztvární postavu dcery ústřední dvojice. Do kin snímek v trhne letos v prosinci.

Už nyní je navíc jasné, že na pokračování nebudou muset fanoušci čekat dalších třináct let. Třetí díl vstoupí do kin už v roce 2024, následně bude sága pokračovat díly v letech 2026 a 2028. Rozpočet každého filmu se odhaduje na zhruba 250 milionů dolarů.

Mrkni na trailer druhého dílu! 👇

Články, které by tě mohly zajímat