Právě vysíláme

Avatar míří do kin, diváky čeká strhující dobrodružství plné akce

12. prosince 2022 13:35
Avatar míří do kin, diváky čeká strhující dobrodružství plné akce

Avatar míří do kin! Snímek s podtitulem The Way of Water zatím sklízí jen pochvalné recenze. Hrají v něm Sam Worthington, Zoe Saldana nebo Kate Winslet.

Fanoušci Avatara se dočkali! Více než dvanáct let po premiéře prvního snímku míří do kin druhý díl s podtitulem Avatar: The Way of Water. Jde o první ze čtyř plánovaných sequelů, další podle plánů vstoupí do kin v letech 2024, 2026 a 2028.

Ve druhém díle se diváci ponoří hlouběji do vod pandorských oceánů. Těšit se mohou na velkolepé a strhující dobrodružství plné akce. V hlavní roli se opět objeví Sam Worthington jako Jake Sully a Zoe Saldana jako Neytiri a jejich děti, kteří stale bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu. Představí se rovněž Kate Winslet nebo Sigourney Weaver, jež si zahraje dceru ústřední dvojice.

Podle prvních ohlasů má jít o opravdu povedené dílo. „Z technického a vizuálního hlediska jsem nikdy nic podobného neviděl. Je to ohromující. Možná až příliš ohromující. Někdy mi unikala zápletka, protože jsem zíral na ryby z Pandory,“ napsal Mike Ryan ze serveru Uproxx.

V kinech s Evropou 2 již od středy 14. prosince 2022.

Články, které by tě mohly zajímat