Právě vysíláme

BATMAN bude mít nové auto! Režisér sdílel snímky ze zákulisí

5. března 2020 15:10
BATMAN bude mít nové auto! Režisér sdílel snímky ze zákulisí

Americký režisér Matt Reeves na Twitteru sdílel fotky nového vozidla, v němž Batman pojede v novém filmu! Jak se vám nový model líbí?

Spíš klasický vůz

Fanoušci Batmana, máte se na co těšit. Už minulý měsíc prozradil Matt Reeves jak bude vypadat Batmanův nový kostým v připravovaném snímku The Batman. Nová verze sklidila od uživatelů sociálních sítí pozitivní recenze. Jak nyní zareagují fanoušci na nové auto? První záběry ze zákulisí si můžete prohlédnout níže.

 

Film, který dorazí do kin v roce 2021, v hlavní roli poprvé představí Roberta Pattinsona. Britský herec ji tak převezme od Bena Afflecka – ten se naposledy před fanoušky ukázal jako Batman ve filmu Liga spravedlnosti.

 

Detaily o možném ději nového snímku zatím zůstávají přísně tajné. Filmaři ovšem potvrdili, že se po boku Pattinsona v novém filmu objeví i Zoë Kravitz, Colin Farrell či Paul Dano. Studio DC zřejmě pracuje na dalším velkém filmovém blockbusteru. Dočká se The Batman podobného úspěchu jako například Aquaman či Wonder Woman? To se teprve uvidí!

 

Zdroj: CNN, IMDb, Twitter, Forbes

Články, které by tě mohly zajímat