Právě vysíláme

Batman s Robertem Pattinsonem má nový trailer. Tvůrci sází na vztah superhrdiny s Catwoman

29. prosince 2021 8:10
Batman s Robertem Pattinsonem má nový trailer. Tvůrci sází na vztah superhrdiny s Catwoman

Tvůrci filmu Batman bez jakéhokoliv varování vypustili ven nový trailer. Očekávaná novinka bude sázet na vztah superhrdiny v roli Roberta Pattinsona a Catwoman, kterou si zahrála Zoë Kravitz. Premiéra je plánovaná na březen příštího roku.

„Pomsta je spravedlnost,“ hlásá trailer nového Batmana. Snímek by měl mít po dvou odkladech premiéru už 4. března 2022 na HBO, v hlavní roli superhrdiny se představí Robert Pattinson. Ten nahradil Bena Afflecka, který si zahrál Bruce Waynea v Úsvitu spravedlnosti a Lize spravedlnosti. Kvůli osobním problémům se však filmu, jenž měl původně také režírovat, vzdal.

Nový trailer ukazuje Batmana posedlého pomstou. Bude zápasit s nejistotou ohledně své rodinné historie i postavením ke městu Gotham. V hlavní záporné roli se představí Paul Dano jako Hádankář, který začne odhalovat minulost Waynea a jeho rodiny. Spojence bude Batman hledat ve sluhovi Alfredu Pennyworthovi (Andy Serkis) a seržantu Jamesi Gordonovi (Jeffrey Wright).

Významnou roli si ve snímku zahraje Catwoman (Zoë Kravitz), s níž bude Wayne na jednu stranu zápasit, na druhou se však bude dvojice sbližovat. Právě na jejich vztahu bude film z velké části postavený.

Články, které by tě mohly zajímat