Právě vysíláme

BEYONCÉ i SETH ROGEN! Které další hvězdy propůjčily svůj hlas do filmu LVÍ KRÁl?

6. července 2019 9:10
BEYONCÉ i SETH ROGEN! Které další hvězdy propůjčily svůj hlas do filmu LVÍ KRÁl?

Mezi letošní letní filmové hity, které jistě ovládnou kina, bude patřit snímek Lví král, který se dočkal opravdu pozoruhodného zpracování.

Společnost Disney vypustila do světa animovaný film Lví král již v roce 1994. Snímek o lvíčeti, jenž se stane králem džungle okouzlil diváky po celém světě a stal se legendárním filmem pro všechny generace. Po více než dvaceti letech se proto studio Disney rozhodlo, že je na čase příběh aktualizovat a 18. července se dostane do kin originální remake.

Nový Lví král je fotorealistickou pohádkou s precizní počítačovou animací. Filmovým postavám (či spíše tedy zvířatům) propůjčila hlas řada známých celebrit mezi kterými jsou herec Donald Glover (Simba), komik Seth Rogen (Pumba), zpěvačka Beyoncé (Nala) nebo James Earl Jones jako Mufasa, kterého namluvil již v původním snímku.

Jelikož už se premiéra filmu blíží, lákají tvůrci povedenými plakáty, kde můžeme vidět dabéry, jak hledí na postavy, kterým propůjčili hlas. Podívejte se na ně v naší galerii. Také se už filmu nemůžete dočkat?

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat