Právě vysíláme

BILLIE EILISH zazpívá titulní písničku k nové bondovce!

15. ledna 2020 12:10
BILLIE EILISH zazpívá titulní písničku k nové bondovce!

Připravovaná bondovka Není čas zemřít přepisuje dějiny! Titulní skladbu k filmu totiž zazpívá zpěvačka Billie Eilish. Mladá zpěvačka se tak stane vůbec nejmladší interpretkou, která se této pocty kdy dočkala.

Velmi zajímavá volba

Fanoušci Jamese Bonda mají konečně jasno: Billie Eilish zazpívá titulní skladbu k nové bondovce Není čas zemřít. Filmaři novinku oznámili na sociálních sítích spolu se zprávou, že zatím nejmenovanou skladbu složila Billie v tandemu se svým bratrem Finneasem.

Volba mladé zpěvačky je pro mnohé fanoušky Jamese Bonda velmi překvapující. Nejprve se spekulovalo, že titulní skladbu zazpívá britská zpěvačka Dua Lipa. Některá média následně tipovala americkou zpěvačku Beyoncé jako na další autorku titulního díla k filmu Není čas zemřít. Nestalo se. Nakonec padla volba na Billie EilishAmeričanka se tak stane vůbec nejmladší zpěvačkou, která kdy složila a zazpívala titulní skladbu k bondovce.

Text v překladu zní:
Titulní písničku k filmu Není čas zemřít zazpívá Billie Eilish. Billie složila písničku spolu se svým bratrem Finneasem a stala se tak nejmladší umělkyní v historii, která složila a nahrála titulní skladbu k bondovce.

Lze předpokládat, že skladba od Billie Eilish vyjde před premiérou filmu Není čas zemřít (8. dubna 2020). Těšíme se, co nám mladá americká zpěvačka předvede!

Zdroj: NME, Instagram, ABC News, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat