Právě vysíláme

Bizarní výrok Amber Herad hitem internetu. Do bitvy s Deppem zatáhla Střihorukého Edwarda

15. června 2022 15:18
Bizarní výrok Amber Herad hitem internetu. Do bitvy s Deppem zatáhla Střihorukého Edwarda

Amber Heard, která nedávno prohrála soud proti svému bývalému manželovi a herci Johnnymu Deppovi, ve svých prvních komentářích k procesu v rozhovoru pro NBC’s Today Show uvedla bizarní výrok, který se stal hitem sociálních sítí.

Šestatřicetiletá herečka se k rozsudku vyjádřila v třídílném rozhovoru pro pořad Today. Během rozhovoru Heard uvedla, že čelila „nenávisti“, jak během procesu, tak i po verdiktu poroty, který označila jako ‚nespravedlivý‘.

Moderátorka Savannah Guthrie se Amber zeptala, co si myslí o obvinění Camille Vasquez, právničky Deppa, která při závěrečné řeči u soudu označila výpovědi Heard za její životní herecký výkon. Amber odpověděla v narážce na Deppův velmi známý film Střihoruký Edward z roku 1990: „To říká právnička muže, který celý svět přesvědčil, že má nůžky místo prstů. Že já jsem podala herecký výkon?“

Moderátorce odpovědí vyrazila dech. „Poslouchala jsem týdny svědectví, která naznačovala nebo přímo říkala, že jsem hrozná herečka. Takže jsem trochu zmatená, jak bych mohla být obojí,“ dodala Amber.

Video se stalo hitem sociálních sítí, uživatelé začali hereččino bizarní přirovnání okamžitě rozebírat. „Musel jsem si to pustit několikrát, než jsem uvěřil, že to z ní opravdu vypadlo,“ podivoval se jeden uživatel na twitteru a další dodal: „Nerad to Amber říkám, ale byly to rukavice. Nejspíš jí to v tom filmu uniklo.

I když se výroky Amber Heard baví internet, herečka své vyjádření myslí vážně, což několikrát zdůraznila:„Až do smrti budu stát za každým slovem svého svědectví.“  V rozhovoru Johnnyho Deppa opakovaně nazvala lhářem a stále si stojí za svými výroky a tvrdí, že byl vůči ní násilnický.

Amber se chystá proti rozsudku odvolat.

Porota shledala Amber Heard odpovědnou za pomluvu. Depp žaloval svou bývalou manželku za pomluvu kvůli článku z roku 2018, který napsala pro The Washington Post a v němž se označila za „veřejnou osobnost reprezentující domácí násilí“. Soudní spor se táhl dlouhých šest týdnů a následně sedmičlenná porota jednala několik dní. Deppovi nakonec musí Amber zaplatit 10 milionů a 350 tisíc dolarů jako náhradu škody. Právní zástupkyně Heard přiznala, že herečka na zaplacení odškodného nemá peníze a plánuje se proti rozsudku odvolat. Je tedy pravděpodobné, že se dočkáme dalšího ostrého soudního procesu.

Články, které by tě mohly zajímat