Právě vysíláme

Black Widow ovládla kina: Film odhaluje minulost talentované špionky

8. července 2021 11:30
Black Widow ovládla kina: Film odhaluje minulost talentované špionky

Doposud opomenutá Black Widow se konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství. Film odhaluje minulost talentované špionky.

Black Widow je jedním z mnoha filmů, které doplatily na celosvětovou pandemii. Film měl původně vstoupit do kin loni v květnu, avšak nakonec musela být její premiéra vlivem zmíněné pandemie posunuta na letošní červenec.

Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) v Black Widow

FALCON tě zve do kina na Black Widow v podání hollywoodské hvězdy Scarlett Johansson, která se konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství.  

V akcí nabitém špionážním filmu od Studia Marvel bojuje Nataša Romanovová alias Scarlett Johansson proti proradnému spiknutí, jež má kořeny v její vlastní temné minulosti. Nataša pronásledována nepřítelem Taskmasterem, který se před ničím nezastaví, se musí vypořádat se svou minulostí špionky a obnovit pouta, která zpřetrhala dávno předtím, než se stala členkou Avengers.

Děj se časově odehrává mezi událostmi z Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War. Nataša se tedy, poté co ilegálně pomůže Kapitánovi Amerika, stává běžencem a musí se ukrývat před vládou. Skupina nebezpečných lidí odhalí její téměř zapomenutou minulost. Dokáže se Black Widow ubránit Taskmasterovi, jehož úkolem je ji zničit?  Podívejte se na trailer.

Články, které by tě mohly zajímat