Právě vysíláme

Bonusová verze AVENGERS: ENDGAME půjde do kin i u nás!

30. června 2019 15:10
Bonusová verze AVENGERS: ENDGAME půjde do kin i u nás!

Pokud jste fanoušky Marvel Cinematic Universe, máte se na co těšit. Obnovená premiéra Avengers: Endgame doplněná o několik bonusových materiálů, se dostane i do našich kin.

Fanoušky Marvelu čekají opravdové žně. Nejen, že do kin už 4. července 2019 dorazí snímek Spider-Man: Far From Home, ale dočkáme se také obnovené premiéry Avengers: Endgame, která bude doplněná o několik speciálních bonusů.

Avengers: Endgame sklidili fenomenální úspěch u diváků i kritiků a povedlo se jim parádně uzavřít víc než deset let snahy Marvel Cinematic Universe. Úspěch byl korunován i monstrózním ziskem. Endgame se doposud podařilo celosvětově vydělat 2,751 miliardy dolarů.

Vskutku astronomická suma, nemyslíte? I tak ale Marvel nedokázal překonat nejvýdělečnější film všech dob: Avatara. Tenhle snímek od Jamese Camerona z roku 2009 si stále drží prvenství. Sice už je to jen o nějakých 30 miliónů, ale stejně…

S tím se však Marvel odmítá smířit a proto nasazuje obnovenou premiéru. Původně to vypadalo, že se téhle události dočkají jen v Americe, ale nyní se objevily zprávy, že se poštěstí i nám! Na film si budeme moct zajít už od 11. července. Co myslíte, povede se Avengers Avatara překonat?

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat