Právě vysíláme

Brad Pitt oficiálně představil novou přítelkyni, první od rozvodu s Jolie

16. listopadu 2023 9:10
Brad Pitt oficiálně představil novou přítelkyni, první od rozvodu s Jolie

Brad Pitt si dával s představením nové přítelkyně načas. Ačkoliv se s designérkou šperků Ines de Ramon stýká už přes rok, doposud o ní mluvil jako o kamarádce. „Dělá ho velmi šťastným,“ uvedl zdroj magazínu People.

Herec Brad Pitt konečně začal mluvit o Ines de Ramon jako o své přítelkyni. Informoval o tom magazín People, kterému to potvrdil blízký kamarád herce. „Je to Bradův první vážný vztah od rozvodu,“ stojí na webu. „Je skvělé vidět ho v dobré náladě. Ines ho dělá šťastným,“ dodala nejmenovaná osoba.

Dvojice se spolu vídá již více než rok. Strávila spolu několik dovolených včetně silvestrovského výletu do Cabo San Lucas v Mexiku a na začátku listopadu byla viděna na akci LACMA Art + Film. Ačkoliv na galavečer dorazili de Ramon a Pitt zvlášť, v zákulisí se nebáli dát svou lásku najevo.

Pro Brada Pitta jde o první vážný vztah od jeho rozvodu s Angelinou Jolie, který manželský pár oznámil v roce 2016. Po něm byl herec sice spojován s Emily Ratajkowski a Nicole Poturalski, nikdy však nepotvrdil, že je mezi ním a zmíněnými ženami něco více.

Ines de Ramon se rozpadl vztah s manželem teprve minulý rok. Pár tvořila s hvězdou Upířích deníků Paulem Wesleyem, za kterého byla vdaná tři roky. Aktuálně je Wesley spojovaný s Natalií Kuckenburg, která je o osmnáct let mladší než on.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat