Právě vysíláme

Brad Pitt přišel na premiéru v sukni. Podívej se, jak mu to seklo

20. července 2022 13:10
Brad Pitt přišel na premiéru v sukni. Podívej se, jak mu to seklo

Brad Pitt na červený koberec vynesl outfit, kterým překvapil nejen fanoušky. Na premiéru filmu si oblékl sukni.

Na světě není moc mužů, kteří mohou vynést sukni, a být přitom stále sexy. Hollywoodský krasavec, který momentálně propaguje svůj poslední film, akční thriller Bullet Train, mezi ně rozhodně patří. Na berlínské premiéře dokázal, že se ničeho nebojí a dorazil ve lněném kostýmku složeného ze sukně a cardiganu, který doplnil růžovou košilí. Pittova sukně také odhalila některá jeho tetování na nohou – konkrétně hlavu nosorožce a lidskou lebku.

Brad Pitt

Podle British Vogue Pitt jednou předpokládal, že muži po propagaci jeho filmu Trója v roce 2004 přidají sukně do svého šatníku .„Muži budou do příštího léta nosit sukně,“ řekl tehdy v obchodě a dodal: „To je moje předpověď a prohlášení. Film odpovídá oběma pohlavím. Řekové tehdy nosili sukně.“ 

Brad Pitt

Bradova předpověď se tehdy nevyplnila. Moc mužů sukně do šatníků nezařadilo, ale pár se jich přeci jen našlo. Z řad slavných osobností, které vynesly nebo se nechaly zvěčnit v sukni, jmenujme například Harryho Stylese či rappera Machine Gun Kellyho.
Brad ovšem nevyrazil v sukni na veřejnost poprvé. Oscarový herec byl vyfotografován v šatech známým portrétním fotografem Markem Seligerem na obálku časopisu Rolling Stone v roce 1999. Fotografie byly pořízeny předtím, než on a jeho bývalá žena Jennifer Aniston vstoupili do manželství.

Články, které by tě mohly zajímat