Právě vysíláme

Brad Pitt promluvil o soukromí i rozchodu s Angelinou. Zlomené srdce léčil ve skupině anonymních alkoholiků

23. června 2022 14:28
Brad Pitt promluvil o soukromí i rozchodu s Angelinou. Zlomené srdce léčil ve skupině anonymních alkoholiků

Brad Pitt nečekaně odkryl své soukromí, které si roky pečlivě střežil, a nafotil umělecké snímky pro magazín GQ s fotografkou Elizavetou Porodinou. Hollywoodský krasavec se rozpovídal o tam, jak se mu daří, ale také o rozchodu s Angelinou Jolie.

Brad Pitt se vyjádřil k rozpadu manželství, který přišel v roce 2016. Tvrdí, že mu vlastně prospěl. Po krachu vztahu s Angelinou, který byl v médiích hojně propírán, zásadně změnil životní styl a začal abstinovat.

„Myslím, že jsme všichni měli zlomená srdce. Vždycky jsem si připadal osamělý, už jako dítě a i teď. Až opravdu nedávno jsem se začal víc obklopovat rodinou a přáteli,“ přiznal Brad s tím, že rozvod byl pro něj tvrdou ranou. Přišel o rodinu, ale také o přátele. Ne všichni z lidí, se kterými se před tím stýkal, totiž chápali, že chtěl skoncoval s pitím a začal abstinovat.

Po rozchodu osmnáct měsíců navštěvoval skupinu anonymních alkoholiků, za kterou je velmi vděčný: „Měl jsem skvělou skupinu mužů, která byla diskrétní a pečlivě vybraná, takže to bylo bezpečné prostředí. Není totiž moc cool, když se zpovídáte o niterních věcech a někdo vás u toho tajně natáčí.“

Abstinování herci vydrželo dodnes a ještě se vzdal další neřesti. Během pandemie seknul i s kouřením tabáku. Kouření nejdříve omezil na dvě cigarety denně, ale pochopil, že pro něj jako celoživotního kuřáka tabáku a konzumenta marihuany není omezení dostačující.

Dále přiznal, že ho trápila i jedna opakující se noční můra: „Už tak pět let se mi zdávalo, že mě někdo ubodá. Probouzel jsem se hrůzou,“ přiznal a dodal, že hororové sny ustaly, když se začal zabývat tím, proč by mu chtěl někdo ublížit. Na otázku prý nedokázal najít odpověď.

Brad je dnes osvobozen od všech závislostí, spokojený a věnuje se produkci filmů.

Články, které by tě mohly zajímat