Právě vysíláme

Bradley Cooper promluvil o vztahu s Lady Gaga: Byla chemie na Oscarech mezi nimi opravdu hraná?

21. listopadu 2021 14:01
Bradley Cooper promluvil o vztahu s Lady Gaga: Byla chemie na Oscarech mezi nimi opravdu hraná?

O vztahu hollywoodského herce Bradleyho Coopera a zpěvačky Lady Gaga se spekuluje od uvedení dramatu Zrodila se hvězda, v kterým hráli milence. Spekulace podpořilo i jejich společné a velmi žhavé vystoupení na Oscarech v roce 2019. Nyní šel Bradley s pravdou ven a přiznal, jak to spolu měli.

Chemie mezi nimi byla hmatatelná, jak na filmovém plátně, tak na společném vystoupení na Oscarech 2019, kde zazpívali duet Shallow, píseň, která si ten večer vysloužila Oscara.

Při vystoupení to mezi nimi tak moc jiskřilo, že snad každý uvěřil, že nejsou jenom kolegové. To podpořil i fakt, že se oba pár měsíců po udílení cen oficiálně rozešli se svými partnery. Fanoušci spekulovali, že spolu tvoří hvězdný pár.

Cooper se konečně o vystoupení z Oscarů rozpovídal a přiznal, jak to doopravdy bylo. Potvrdil, že zamilovanost opravdu jen hráli. Herec měl jasnou představu, jak vystoupení pojmout. Cílem bylo navodit na jevišti během Oscarů stejnou atmosféru, jako ve filmu, kdy jejich postavy Ally a Jackson se do sebe zamilují při duetu na pódiu.

„Je to velký moment, bylo by zkrátka divné, kdybychom tam jen tak stáli čelem k publiku,“ uvedl Bradley v rozhovoru pro Hollywood Reporter. „Bylo to taky z osobních důvodů, chtěl jsem zredukovat svou úzkost,“ popsal, proč chtěl s kolegyní přetvořit vystoupení v romantickou scénu. Hlavním důvodem bylo, aby odboural trému, protože byl ze zpěvu naživo dost nervózní.

Výkon podali na Oscara a zmátli nejen lití v sále, ale také u televizních obrazovek po celém světě. „Ano, lidé viděli lásku, protože, hádejte co, chtěli jsme, aby ji viděli,“ prozradila Lady Gaga v pořadu Jimmyho Kimmela.

„Vytvořili jsme milostný příběh. Pro mě jako pro zpěvačku a herečku bylo samozřejmě důležité, aby té lásce lidé věřili. A samozřejmě, že jsme chtěli, aby byla znát i na Oscarech a dostala se skrz obrazovky k lidem,“ uvedla později pro magazín Elle.

Články, které by tě mohly zajímat