Právě vysíláme

Britney Spears chystá nový dokument

23. dubna 2021 11:10
Britney Spears chystá nový dokument

Uplynulo jen několik týdnů od zveřejnění nového dokumentu Britney Spears a zpěvačka už nyní pracuje na dalším. Jmenovat by se měl The Battle For Britney: Fans, Cash And A Conservatorship.

Šedesátiminutový dokument se připravuje pod hlavičkou BBC. Na internetovém kanále iPlayer by měl být k dispozici již 1. května, na svém druhém programu ho pak televize uvede 5. května v deset hodin večer českého času.

Snímek má odkrýt pravdu, o které Spears posledních třináct let mlčela. Provede jím novinář Mobeen Azhar, jenž fanoušky seznámí s aktuální situací zpěvačky, jejímž opatrovníkem je otec Jamie, i o hnutí #FreeBritney, jež žádá o osvobození interpretky z „moci“ jejího otce. „Odcestoval jsem do Los Angeles, abych našel pravdu o Britney. Ocitl jsem se ve světě právníků, fanoušků i paparazzi a strávil jsem čas s lidmi, kteří jí jsou nejblíže,“ uvedl Azhar.

Součástí dokumentu budou rozhovory s vizážistkou Spears, jejím bývalým choreografem Brianem Friedmanem, blogerem Perezem Hiltonem nebo právničkou Lisou MacCarley. Promluvit by měla také řada celebrit.

Zdroj: Cosmopolitan, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat