Právě vysíláme

Brutálně jí promačkával pas, břicho a prsa. Depardieu čelí dalšímu obvinění ze sexuálního napadení

26. února 2024 7:07
Brutálně jí promačkával pas, břicho a prsa. Depardieu čelí dalšímu obvinění ze sexuálního napadení

Francouzský herec Gérard Depardieu čelí dalšímu trestnímu oznámení kvůli sexuálnímu napadení. Podala ho žena, která tvrdí, že jí Depardieu napadl v roce 2021, píše agentura AFP. Podobná oznámení podalo na jednoho z nejznámějších žijících francouzských herců více žen.

Podání trestního oznámení, které ještě musí vyhodnotit policie a justiční orgány, potvrdila agentuře AFP advokátka Carine DurrieuDiebolt. Ta zastupuje herečku Charlotte Arnould, v jejímž případě je Depardieu stíhán kvůli znásilnění.

Podle ženy, která podala tento týden oznámení, se sexuální útok stal v září roku 2021 při natáčení snímku Les volets verts (Zelené okenice), kde žena pracovala na filmovém place. Tvrdí, že ji Depardieu brutálně chytil a promačkával pas, břicho a postupně až k prsům. Napadení přerušila hercova ochranka, řekla žena serveru Mediapart.

Justiční orgány dostaly v posledním měsících několik trestních oznámení kvůli údajnému sexuálnímu napadení ze strany Depardieua. Alespoň v jednom případě však justice uvedla, že činy jsou už promlčené. Vedle stíhání v případě herečky Arnould čelí Depardieu podle tisku předběžnému vyšetřování kvůli údajnému sexuálnímu napadení z roku 2014.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat