Právě vysíláme

Bude mít Muzikál ze střední pokračování? Zac Efron by byl pro

13. května 2022 9:10
Bude mít Muzikál ze střední pokračování? Zac Efron by byl pro

Muzikál ze střední dnes už patří mezi kultovní filmy. Poslední díl Maturitní ročník oslaví letos své již čtrnácté narozeniny, ale o natočení možného pokračování se stále spekuluje. Jak prozradila jedna z hlavních hvězd snímku Zac Efron, šance zopakovat si znovu roli Troyeho by ho nesmírně potěšila.

Rebooty známých filmů aktuálně vznikají jako na běžícím pásu. Bylo tak jen otázkou času, kdy se začnou ptát fanoušci Muzikálu ze střední, zda se i oni jednoho dočkají. Potvrzeno doposud nic nebylo, Zac Efron se však nechal slyšet, že by neváhal a pokud by nabídka přišla, okamžitě by ji přijal.

„Kdyby se naskytla příležitost znovu spolupracovat s tím úžasným týmem, šel bych do toho. Moje srdce zůstalo s nimi. Bylo to neuvěřitelné, doufám, že pokračování natočíme,“ uvedl v rozhovoru pro eNews.

Pokud by k natočení rebootu skutečně došlo, Zac Efron a Vanessa Hudgens by si v něm už ale asi nehráli na puberťáky. Přeci jen už je oběma přes třicet. Pravděpodobně bychom se s nimi setkali jako s rodiči, a to třeba jedné z nových hlavních postav. To už jsou však pouhé spekulace.

Zatímco Zac Efron se totiž k pokračování vyjádřil kladně, scénáristé původní série mlčí stejně jako další herci, kteří se v Muzikálu ze střední objevili.

Články, které by tě mohly zajímat