Právě vysíláme

Buffy, přemožitelka upírů, by letos oslavila čtyřicet. Jak dnes vypadají hlavní hrdinové?

4. února 2021 13:10
Buffy, přemožitelka upírů, by letos oslavila čtyřicet. Jak dnes vypadají hlavní hrdinové?

Seriál Buffy, přemožitelka upírů, byl fenoménem své doby. Kultovní pořad o dívce, jejíž údělem je zabíjet krvelačné vampýry, přičemž do jednoho z nich se zamiluje, sledovali miliony diváků po celém světě. Jak dnes vypadají hlavní hvězdy?

Hlavní hrdinku Buffy si v seriálu zahrála Sarah Michelle Gellar, pro kterou šlo o zásadní roli v její kariéře. Dnes herečce táhne na čtyřiačtyřicet a s manželem a dvěma dětmi žije v krásném domě v Los Angeles. Před pár dny si na svou roli vzpomněla na Instagramu. „Uvědomila jsem si, že by teď Buffy Summers bylo čtyřicet. Nemůžu tomu uvěřit. Naučila se, že nejtěžší věcí na světě je přežít v něm,“ uvedla.

David Boreanaz patřil svého času k největším idolům žen. Herec, který si v seriálu střihl roli upíra Angela, má evropské kořeny. Z otcovy strany italské, z matčiny pak kromě jiných také slovenské. Po odvysílání třetí řady Buffy, přemožitelky upírů, pořad opustil a začal natáčet jeho spin-off s názvem Angel. Později se objevil také v seriálech Sběratelé kostí či Tým SEAL.

Další výraznou postavou Buffy byla Willow Rosenberg, kterou ztvárnila Alyson Lee Hannigan. Díky předvedenému umu se na ni po konci seriálu nabídky jen hrnuly. Získala roli ve filmové sérii Prci, prci, prcičky a hostovala také ve Veronice Mars a v sitcomu Jak jsem poznal Vaši matku.

Dalším Buffyným dobrým přítelem byl Xander Harris, jehož roli si střihl Nicholas Brendon. Ten měl už během natáčení seriálu problémy s alkoholismem, kvůli kterému nakonec zamířil také na léčení. A nemůžeme opomenout ani na mnohými milovaného a jinými nenáviděného Jamese Marsterse alias Spika. Jak dnes vypadá on, i celá seriálová parta, se podívejte v naší galerii!

Zdroj: ShutterStock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat