Právě vysíláme

„Bulvár dělal v posledním roce šílený věci. Ubližoval mé rodině i blízkým. Vztah s Přemkem bych netajila,“ prozradila Eva Burešová

26. února 2021 8:10
„Bulvár dělal v posledním roce šílený věci. Ubližoval mé rodině i blízkým. Vztah s Přemkem bych netajila,“ prozradila Eva Burešová

S rolí Týny Popelkové se z Evy Burešové stala jedna z nejznámějších tuzemských hereček. Kvůli účinkování v seriálu Slunečná však ztratila také značnou část soukromí, které Burešová považuje za posvátné.

V rozhovoru s Evou Decastelo pro její pořad Extra Host se Eva Burešová rozpovídala nejen o Slunečné, ale také o svých předchozích hereckých rolích. Ve svých osmnácti letech si střihla hlavní roli v Gymplu s (r)učením omezením, objevila se však i v řadě známých muzikálů.

Až s příchodem seriálu Televize Prima se ale její tvář stala známou pro širší publikum, s čímž zároveň ztratila část soukromí. Ke svým fanouškům i bulváru byla vždy otevřená, v posledním roce však situaci přehodnotila.

„Máš vlastní byt, ve kterým máš dítě, a má to být tvoje teritorium, tvoje bezpečí. A najednou vidíš v bulváru svoje fotky, kde vynášíš koš, kde máš své rodiče, syna, a to mě mrzelo. I přesto, že jsem je poprosila, aby to respektovali, tak to neudělali,“ vysvětlila Burešová, proč se snažila svůj vztah s Přemkem Forejtem co nejdéle udržet před zraky bulvárních novinářů. Ti nedbali na její prosby a tajně ji s přítelem vyfotili před jejím bytem.

„Neměla jsem v plánu ten vztah tajit. Šlo mi spíš o to, že bulvár dělal v posledním roce šílený věci. Nebyl den, kdy by o mně něco nevyšlo, a nic z toho nebyla nikdy pravda. Začali ubližovat nejen mně, ale i mé rodině, mým blízkým. Vím, jak psali o mém bývalém partnerovi. Psali o něm tak zlý věci, který nebyly pravda, že jsem nechtěla, aby dělali to stejný i nám,“ dodala Burešová.

Herečka má téměř čtyřletého syna a jak během rozhovoru prozradila, umí perfektně anglicky. „Jeho tatínek dlouhou dobu žil v Americe, tak s ním odmalinka mluvil anglicky. Já miluji cizí jazyky, takže mi doba hrají filmy v angličtině, anglická hudba, a i já sama často na cizí jazyky přepínám, protože mě to baví. Takže Náťa to chytil a mluví neskutečně anglicky.“

Zdroj: Extra Host, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat