Právě vysíláme

 „Byl to můj nápad!“ Kanye West obvinil Quentina Tarantina z krádeže filmu Nespoutaný Django

24. října 2022 13:07
 „Byl to můj nápad!“ Kanye West obvinil Quentina Tarantina z krádeže filmu Nespoutaný Django

Kolem Kanyeho Westa je v posledních dnech opět velký rozruch. Potom, co kvůli nevhodným komentářům byl rapper banován ze sociálních sítích, poskytl Kanye rozhovor britskému moderátorovi Piersu Morganovi.

Dvojice diskutovala o Westově nevhodných komentářích na instagramu o židovské komunitě i o jeho vztahu s Kim Kardashian. V jednu chvíli pak přišla řeč i na slavného hollywoodského režiséra Quentina Tarantina, o kterém West tvrdí, že mu ukradl jeho námět na klip k písni Gold digger a natočil podle něho film Nespoutaný Django. Ten pochází z roku 2012 a hlavních rolí se v něm ujali Leonardo DiCaprio a Jamie Foxx. Děj pojednává o bývalém otrokovi, který se spojí s otrokářem, aby zachránil svou manželku.

„Quentinu Tarantinovi a Jamiemu Foxxovi jsem nápad na Djanga ukázal já. Měl to být videoklip k písni Gold Digger, ale Tarantino z toho udělal film,“ řekl v rozhovoru Kanye. Internetový server Ladbible poté žádal o vyjádření režiséra i herce Foxxe, ovšem ani jeden nechce na Westa reagovat.

Rapper Kanye West trpí bipolární poruchou a jeho časté slovní útoky a nesmyslné komentáře zřejmě souvisí právě s touto nemocí. Westova stále ještě manželka Kim Kardashian se k jeho osobě nyní veřejně nevyjadřuje. Kanye ovšem svou ženu obviňuje z toho, že mu brání v kontaktu s jeho čtyřmi dětmi. Rozvodové řízení této slavné dvojice zatím stále ještě není ukončeno.

Články, které by tě mohly zajímat