Právě vysíláme

Čarodějka Shannen Doherty se nevzdává. „Hodlám bojovat a zůstat naživu,“ vzkazuje

8. října 2021 20:10
Čarodějka Shannen Doherty se nevzdává. „Hodlám bojovat a zůstat naživu,“ vzkazuje

Herečka Shannen Doherty bojuje už šest let s rakovinou. Loni fanouškům oznámila, že se nachází v posledním stádiu, i přesto se však pustila do natáčení rebootu Beverly Hills 902 10. A i nyní vzkazuje: „Hodlám bojovat a zůstat naživu.“

Shannen Doherty má za sebou bohatou kariéru. Jako mladá se proslavila svou rolí Brendy v seriálu Beverly Hills 902 10, později ji fanoušci vídali jako Prue v kultovních Čarodějkách. Když bylo herečce pouhých čtyřiačtyřicet let, byla jí diagnostikována rakovina prsu. O dva roky uvedla, že je už zdravá, vloni však potvrdila, že se vrátila zpět a ona se nachází ve čtvrtém, tedy posledním stádiu.

Zatímco mnoho ostatních by taková zpráva položila, Doherty nepřestává bojovat. „Hodlám zůstat naživu,“ uvedla pro Good Morning America. Místo, aby byla zavřená doma, věnuje se herečka naplno své práci. Natočila reboot seriálu Beverly Hills 902 10, tento měsíc ji čekají premiéry filmů Dying To Belong a List Of A Lifetime.

„Spousta lidí, kteří se nachází ve čtvrtém stádiu, se z toho potřebují vypsat. Všichni předpokládají, že když máte tuhle nemoc, nemůžete pracovat, nebo alespoň ne naplno. To ale není pravda. Chtěla bych jim vzkázat, ať lidé jako já, ostatním ukážou, že se mýlí,“ uvedla Doherty.

Herečka už dříve prozradila, že se chystá pro svou rodinu napsat dopisy. „Je to něco, co musím zvládnout. Je spousta věcí, které potřebuji říct své mámě Rose. A chci, aby můj manžel věděl, co pro mě znamená,“ prozradila minulý rok pro magazín Elle a dodala, že uvažuje také nad natočením videí, které by si mohli její blízcí pouštět, až tady nebude.

Články, které by tě mohly zajímat