Právě vysíláme

„Catwoman je v novém Batmanovi bisexuálka,“ říká její představitelka Zoë Kravitz

4. března 2022 12:10
„Catwoman je v novém Batmanovi bisexuálka,“ říká její představitelka Zoë Kravitz

Catwoman známá také jako Selina Kyle byla v komiksech o Batmanovi vždy bisexuálkou, ve filmu však její náklonost k oběma pohlavím nikdy reflektována nebyla. To se však v novém snímku změní, jak potvrdila její představitelka Zoë Kravitz.

Zoë Kravitz v nedávném rozhovoru potvrdila, že Selina Kyle je v novém Batmanovi bisexuálkou. V komiksech tak vystupovala vždy, její náklonost k oběma pohlavím dokonce potvrdila sama autorka Genevieve Valentine. Ve snímcích se však doposud její bisexualita nikdy neprojevila. Tomu je však nyní konec.

V novém filmu je scéna, v níž Selina Kyle oslovuje ženskou postavu jménem Anika, s níž sdílí byt, „zlato“. Fanoušci proto věří, že s ní má milenecký poměr. A to i přesto, že Batmana několikrát políbí. Potvrdila to navíc sama hlavní představitelka Catwoman Kravitz. „Taky si to tak interpretuju, že mezi nimi něco bylo,“ uvedla.

Jak dodal režisér Matt Reeves, prvotním záměrem to ale nebylo. „Určitě se to tak dá ale interpretovat. S tou postavou rozhodně měla něco intimního. Navíc se o ni hodně zajímala, bylo tam více než jen sexualita.“

Ve filmu o Batmanovi se Bruce Wayne ocitá mezi zkorumovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností. Když se vrah sérií sadistických machinací zaměří na gothamskou smetánku, stopa záhadných indicií pošle Největšího detektiva světa na vyšetřování do podsvětí, kde se setká s postavami jako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyle. Jakmile důkazy začnou vést blíže k domovu a začne být jasný rozsah pachatelových plánů, musí Batman navázat nové vztahy a odhalit pachatele, aby se stal symbolem naděje Gotham City.

Články, které by tě mohly zajímat