Právě vysíláme

Čeho se dočkáme? HARRISON FORD přirovnává chystaného INDIANA JONESE k filmům od MARVELU

25. února 2020 16:10
Čeho se dočkáme? HARRISON FORD přirovnává chystaného INDIANA JONESE k filmům od MARVELU

Okolo natáčení dalšího Indiana Jonese se sice nachází celá řada otazníků, ale Harrison Ford se i tak nebojí velkých prohlášení.

Natáčení dalšího dílu legendární ságy se  potýká se spoustou problémů, ať už se týkají scénáře, sladění časového harmonogramu, nebo zdravotního stavu hlavní hvězdy Harrisona Forda. Ten se však i přes všechny tyto potíže nebojí odvážných prohlášení.

 

 

V jednom z nich dokonce přirovnal další díl Indiana Jonese k filmům od Marvelu„Nechci dát divákům to, co chtějí vidět. Chci jim dát něco, co nečekali. U návratů (ke starým značkám) jsou diváci zvyklí zažívat určitou míru zklamání. Ale třeba filmy od Marvelu jsou krásným příkladem úspěchu. Toho, že se tomu jde vyhnout. Absolutně zabodovali! Nebudeme točit dalšího Indiana Jonese do té doby, dokud si nebudeme jednoznačně jistí, že můžeme zabodovat. Chceme, aby ten film byl co nejlepší. Máme nějaké problémy se sladěním harmonogramu a několik potíží se scénářem, které je třeba vyřešit, ale jsme odhodlaní dát všechno do pořádku ještě před tím, než se začne natáčet.“

Na to, že ještě není hotový scénář, jde o opravdu odvážné prohlášení, nicméně si všichni přejeme, aby se herci toto přání vyplnilo. Premiéra snímku je naplánovaná na 9. července 2021.

 

Zdroj: fandimefilmu.cz

Články, které by tě mohly zajímat