Právě vysíláme

Černá komedie Don’t Look Up nabídne hvězdné obsazení. Podívejte se na první trailer

11. září 2021 9:10
Černá komedie Don’t Look Up nabídne hvězdné obsazení. Podívejte se na první trailer

Konec roku 2021 přinese mnoho zajímavých snímků. Těšit se můžeme i na černou komedii Don’t Look Up, která má přímo hvězdné obsazení.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill. To je jen zmíňka hereckých hvězd, které se ve filmu objeví. Hlavní roli pak ztvární právě Leonardo a Jennifer, jenž si zahrají vědce, co chtějí přesvědčit americkou vládu, že se k Zemi blíží nebezpečná kometa. Meryl Streep se pak divákům představí coby prezidentka USA a Jonah Hill jako její syn a poradce.

Černá komedie nabídne opravdu výborné obsazení a kromě hlavní čtveřice se ve filmu objeví i Ariana Grande, Chris Evans, Matthew Perry či Timothée Chalamet. Na Netflixu se pak snímek ukáže 24. prosince. 

Režisér Adam McKay se pustil do odvážného žánru a zkombinoval prvky komedie a katastrofického filmu. Snímek byl původně napsán jako alegorie na současnou klimatickou krizi, tvůrci ale scénář upravili, aby odrážel jednání společnosti v době pandemie koronaviru. Bude snímek s plejádou těch největších hollywoodských hvězd stát za to? Uvidíme! Mrkněte na první trailer.

 

Články, které by tě mohly zajímat