Právě vysíláme

Chris Evans je zamilovaný. Svou o 16 let mladší přítelkyni rok skrýval

18. listopadu 2022 11:37
Chris Evans je zamilovaný. Svou o 16 let mladší přítelkyni rok skrýval

Chris Evans je zadaný. Nejvíc sexy muž podle magazínu People už rok randí s portugalskou kráskou Albou Baptista. Pár zatím zprávy nijak nekomentoval.

Chrise Evanse zvolil magazín People před několika týdny nejvíc sexy mužem na světě. Jenže přesto, že patří hollywoodský krasavec dlouhá léta mezi nejvíc sexy idoly, v lásce zatím štěstí nemá. V minulosti tvořil například pár s herečkami Jessicou Biel, Jenny Slate či Minkou Kelly. Vztahy s nimi však, jak sám přiznal, nemyslel tak vážně. Na budování rodiny začíná myslet až v poslední době.

V titulním rozhovoru pro People Evans řekl, že se právě teď cítí „velmi spokojený“ se životem, zaměřuje se na rovnováhu mezi prací a soukromým a tráví co nejvíce času se svými blízkými.

„To je naprosto něco, co chci: manželka, děti, budování rodiny. Když čtete o většině nejlepších umělců, ať už jde o herce, malíře, spisovatele, většina z nich přiznává, že to nebyla práce, kterou udělali, na kterou jsou nejvíce hrdí. Ale jejich vztahy, rodiny,” uvedl herec a dodal, že jak stárnul, tak se jako romantický partner zlepšil.

Nyní to vypadá, že už našel svou vyvolenou. People informoval, že Evans chodí s portugalskou herečkou Albou Baptiste. „Je to mezi nimi vážné. Jsou zamilovaní. Chris nikdy nebyl šťastnější. Jeho rodina i přátelé ji obdivují,“ uvedl zdroj magazínu. Šokoval navíc i tím, že spolu dvojice údajně tvoří pár už rok. Pokud je to pravda, před médii a fanoušky se jim vzájemnou náklonnost povedlo tutlat opravdu dlouho.

Herečka, která je oproti hvězdě Avengers o šestnáct let mladší, proslula především svou rolí ve filmu Warrior Nun, ve kterém si poprvé vyzkoušela hrát v angličtině. Předtím svůj čas trávila zejména v rodném Portugalsku, konkrétně Lisabonu. Natáčela tam filmy A Impostora, Filha da Lei, A Criação a Jogo Duplo.

Články, které by tě mohly zajímat