Právě vysíláme

Chris Hemsworth poznává krásy Česka, s rodinou navštívil Karlovy Vary

1. prosince 2021 8:10
Chris Hemsworth poznává krásy Česka, s rodinou navštívil Karlovy Vary

Chris Hemsworth je už několik dní v České republice. Minulý týden si s manželkou v centru Prahy pochutnával na trdelníku, poté s celou rodinou vyrazil do Karlových Varů, kde se zase se synem bavil zvonkohrou. Podívejte se, jak dvojici hra šla!

Hru na zvonkohře přirovnal Hemsworth ke scéně z filmu Big, ve které hrají Tom Hanks a Robert Loggia na obrovské piano. „Jen místo sladkého rychlonohého duetu hraje můj kluk rytmicky, zatímco já si jedu agresivní sólo,“ popsal herec video, které natočil v Karlových Varech. Většina „Thorových“ sledujících ho okomentovala slovem „roztomilé“.

Pár dnů předtím Hemsworth vyzkoušel s manželkou trdelník a se syny si prošli historickou část Prahy. V ní ho budou moci fanoušci potkávat ještě několik měsíců, herec totiž bude v české metropoli natáčet druhý díl filmu Vyproštění 2.

Česku by se měl Hemsworth zdržet zhruba do poloviny března. Spekuluje se také, že za ním dorazí na návštěvu jeho bratr Liam, bývalý manžel zpěvačky Miley Cyrus. Podle dostupných informací by měl být herec ubytovaný v hotelu Four Seasons.

Články, které by tě mohly zajímat