Právě vysíláme

Chystaná marvelovka s hvězdným hereckým obsazením představila první plakát!

18. srpna 2019 10:10
Chystaná marvelovka s hvězdným hereckým obsazením představila první plakát!

Chystaná marvelovka The Eternals, které se dočkáme na začátku listopadu 2020, představila svůj první plakát. Film by nám měl představit další dimenzi Marvel Cinematic Universa a ukázat by se v něm měly takové hvězdy jako Salma Hayek, nebo Angelina Jolie.

Marvel Cinematic Universe rozhodně neskončil filmem Avengers: Endgame. Na nedávném Comic-Conu byly veřejnosti představeny plány pro další fázi filmového světa Marvelu. Jedním z filmů bude také snímek The Eternals, který nám má představit Celestiály, nesmrtelné mimozemské bytosti. Ti jsou zodpovědní za život na planetě Zemi.

Ve filmu budou účinkovat hvězdy jako Angelina Jolie, Salma Hayek, nebo Richard Madden. Nyní známe kromě obsazení také podobu prvního plakátu. Na něm vidíme právě Celestiály.

První komiks, který The Eternals představuje, vznikl v roce 1976 a jeho autorem je Jack Kirby. Eternals jsou uměle vytvořeným národem, který stvořili Celestiálové. Eternálové představují téměř nezničitelné, dlouhověké a božské bytosti s nadlidskými schopnostmi. Pouze silou vůle jsou například schopni ovládnout každou buňku svého těla. Dovedou také manipulovat kosmickou energií. Na druhou stranu se příliš nerozmnožují a vždy je jich málo.

Film režíruje Chloe Zhao, autorem scénáře jsou Matthew a Ryan Firpovi. Premiéry snímku bychom se měli dočkat 6. 11. 2020.

 

Zdroj: movieweb.com

 

Články, které by tě mohly zajímat