Právě vysíláme

Chystaný JOKER bude zřejmě hodně odlišný od ostatních komiksových filmů!

10. června 2019 9:10
Chystaný JOKER bude zřejmě hodně odlišný od ostatních komiksových filmů!

Chystaný film o ikonickém komiksovém padouchovi by měl být vážně zajímavou podívanou!

To, že společnost DC má v podobě Jokera tajné eso v rukávu, se tuší od vypuštění traileru. Teď ale ze zákulisí uteklo několik informací, které napovídají, že půjde o vážně dost odlišný snímek oproti ostatním komiksovým filmům. Pozor, pokud si nechcete zkazit překvapení, raději dál nečtěte.

Film má prý nabídnout fenomenální výkon Joaquina Phoenixe. Ten v kostýmu samotného Jokera stráví nějakých třicet minut, do té doby se detailně rozehraje zrod největšího Batmanova protivníka.

Děj se má odehrávat v Gothamu v roce 1981. Hlavní postava, Arthur Fleck (posléze Joker) trpí psychickými problémy, které způsobují například to, že se ve vyhrocených situacích začne nekontrolovaně smát. Pracuje jako klaun a zároveň se stará o svou matku, která pracovala v sídle rodiny Wayneů.

Po sérii událostí pak začne Arthurův přerod v Jokera. Snímek by v sobě měl mít sociálně kritický osten a měl by změnit obecně známý příběh smrti Batmanových rodičů.

Jde ale pouze o neoficiální informace. Na to, jak bude film opravdu vypadat, si budeme muset počkat do 3. října, kdy má premiéru.

Zdroj: Splash Report, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat