Právě vysíláme

Co dělá KAPITÁN AMERIKA po AVENGERS? CHRIS EVANS se ukázal ve snímku podle skutečné události

3. srpna 2019 10:10
Co dělá KAPITÁN AMERIKA po AVENGERS? CHRIS EVANS se ukázal ve snímku podle skutečné události

Chris Evans si jistě ještě vychutnává úspěch, kterého dosáhl snímek Avengers: Endgame, když překonal Avatara a stal se nejvýdělečnějším snímkem v historii. Evans však rozhodně neusíná na vavřínech a pracuje dál. Teď se například objevuje v novém filmu, který zveřejnil Netflix.

Herec, sexsymbol a představitel legendárního Kapitána Ameriky může být rozhodně spokojen. Se svou (zatím) nejslavnější rolí se rozloučil ve velkém stylu, snímek Avengers: Endgame přeskočil Avatara a stal se nejvýdělečnějším filmem historie.

Chris Evans však rozhodně nepolevuje ani v další práci. Teď se například objevuje ve filmu, který zveřejnila americká streamovací služba Netflix a který se jmenuje The Red Sea Diving Resort. Film je podle skutečné události a zpracovává téma záchrany etiopských židů izraelskou tajnou službou Mosad. K té došlo při občanské válce v Etiopii během osmdesátých let minulého století. Evans ve filmu ztvárňuje roli izraelského agenta Ariho Levinsona.

Kromě Evanse nám The Red Sea Diving Resort ukazuje ještě další známou tvář: herce Bena Kingsleyho. Za scénářem i režií snímku stojí šestačtyřicetiletý Gideon Raff. Děj filmu se odehrává ve falešném luxusním letovisku v Súdánu. Mrkněte se na trailer a posuďte, jak Evans vypadá, když zrovna nenahání vesmírné obludy.

Zdroj: BBC, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat