Právě vysíláme

Co říká na obsazení ROBERTA PATTINSONA do role Batmana jeho předchůdce?

10. září 2019 10:10
Co říká na obsazení ROBERTA PATTINSONA do role Batmana jeho předchůdce?

Okolo role Batmana bude vždycky živo, netopýří muž je ikonický komiksový hrdina a okolo jeho představitelů bylo vždy rušno. Při posledním obsazování téhle role tomu nebylo jinak.

Už když se začalo spekulovat o tom, že roli Batmana dostane Robert Pattinson, strhla se vlna dohadů. Herce totiž proslavila role upíra Edwarda v populární sérii Stmívání. Pattinson se tak u kritiků nezapsal nejlépe, ale zároveň si zajistil finanční nezávislost. Mohl si pak vybírat projekty, kterých se bude účastnit a dotáhl to až na roli v chystaném snímku Christophera Nolana. I přes tenhle fakt Pattinson nebyl na veřejnosti přijat jako Batman nejlépe, ale otázkou je, kdo kdy byl.

Co na obsazení říká Pattinsonův předchůdce?

Na obsazení Pattinsona do role byl dotázán Christian Bale, který ztvárnil Batmana mezi lety 2005 až 2012 v sérii Temný rytíř, kterou shodou okolností režíroval Chritopher Nolan. Ten filmový rybníček je ale malý, co?

Bale nevidí v obsazení Pattinsona sebemenší problém. A navíc dal herci vtipnou radu: prý má dohlédnout na to, aby se v kostýmu Batmana dokázal sám vyčůrat. Tomu se říká rada nad zlato, ne? 🙂

Chystaného Batmana se máme dočkat 24. 6. 2021.

Zdroj: Twitter, Variety

Články, které by tě mohly zajímat