Právě vysíláme

Co se stane, když dojde k odhalení Spider–Manovy identity? Nová marvelovka má první oficiální trailer

25. srpna 2021 9:10
Co se stane, když dojde k odhalení Spider–Manovy identity? Nová marvelovka má první oficiální trailer

Čekání na nový film o Spider–Manovi se krátí. O víkendu unikl na internet trailer, který se proto Sony Pictures rozhodli vypustit ven i oficiálně. A fanoušky známé marvelovky dle něj čeká spousta překvapení.

Nový Spider–Man bude zcela jiný, než ho fanoušci znají. Jak již napovídá oficiální trailer, film začne v místě, kde skončil předchozí díl Daleko od domova. Totožnost pavoučího muže v něm všichni znají a on se stává veřejnou atrakcí. Kamery ho pronásledují na každém kroku nejen proto, že je konečně známo, kdo se za maskou Spider–Mana skrývá, ale taktéž proto, že na něj zloduch Mysterio v závěru předchozího filmu hodil všechny své podvody a dronové útoky.

A jelikož se Peter Parker musí ukrývat doslova před celým světem, rozhodne se vše vrátit zpět a požádá Doktora Strange o kouzlo, které by všechny předchozí události zvrátilo. Až pozdě si uvědomí, oč vlastně žádá, a že si na uplynulé dny nebudou pamatovat ani jeho nejbližší. Kouzlo však nakonec nedopadne podle očekávání a Spider–Man bude muset projít mnoha realitami, aby se vrátil zpět do té své.

Nová marvelovka by měla jít do kin 16. prosince. Vedle Toma Hollanda alias Petera Parkera si v něm zahrají také Benedict Cumberbatch, Zendaya, Marisa Tomei nebo Jamie Foxxx.

Články, které by tě mohly zajímat