Právě vysíláme

Courteney Cox lituje botoxu. „Neuvědomovala jsem si, jak divně vypadám,“ přiznává

1. března 2022 13:10
Courteney Cox lituje botoxu. „Neuvědomovala jsem si, jak divně vypadám,“ přiznává

Díky seriálu Přátelé se Courteney Cox stala celosvětovou hvězdou. Zatímco v sitcomu vypadala přirozeně, po něm si několikrát nechala vyplnit tváře injekcemi, které jí celkově změnily vzhled. Jak nyní přiznala, neuvědomovala si tehdy, jak divně vypadá.

Courteney Cox již za tři roky oslaví šedesátiny, jak ale uvedla, není na tom nic špatného. „Jen nemůžu uvěřit, jak to letí,“ řekla s tím, že se toho v životě hodně naučila. Mimo jiné také díky seriálu Přátelé, který se začal natáčet před neuvěřitelnými téměř třiceti lety.

Jak herečka dodala, měla období, kdy se snažila dohnat mládí. To je však už za ní. „Neuvědomila jsem si, že s těmi všemi injekcemi, které mi píchali do obličeje, vypadám fakt divně. Znovu bych to už neudělala,“ přiznala Cox, o níž se v souvislosti s botoxem v minulosti hodně mluvilo.

Zároveň na instagramu zveřejnila dvě fotografie – na jedné je před užitím implantátu, na druhé po. K příspěvku napsala: „Popsala bych je slovy: ‚Den, kdy si uvědomíš, že o tobě tvoji přátelé mluví.‘ Protože lidé o mně reálně mluvili. Uvědomila jsem si, že s tím musím přestat, že je to šílené.“

K tomu, aby se cítila mladě, už Cox nepotřebuje výplně. „Cítím se mladě i díky svým přátelům. Spoustě z nich bylo teprve třicet a vůbec mi to nepřijde. Než si uvědomím, kolik mi je, mám pocit, že jsme stejně staří,“ říká herečka, která je matkou sedmnáctileté Coco. Ta má na instagramu aktuálně tři sta tisíc fanoušků. „Nerozumím tomu. Zdá se mi to divné. Co ty lidi zajímá?“ ptá se její matka.

Články, které by tě mohly zajímat