Právě vysíláme

Courteney Cox překvapila fanoušky Přátel, tajně se s nimi vyfotila

2. prosince 2022 13:51
Courteney Cox překvapila fanoušky Přátel, tajně se s nimi vyfotila

I osmnáct let po ukončení natáčení Přátel jsou fanoušci seriálu nadšení, když potkají jednu z jeho hvězd. Spousta se jich chodí fotit k proslulé fontáně z titulní znělky, a právě tam je překvapila Courteney Cox, která jim vpadla do fotky.

Přátelé jsou nesmrtelným seriálem. Ačkoliv jejich natáčení skončilo v roce 2004 po dlouhých deseti letech, série neustále získává nové fanoušky. Mnozí z nich navštěvují i místa, kde se Přátelé natáčeli. Většina z nich se nachází ve studiích Warner Bros, stejně jako fontána, která se objevila v titulní znělce.

A právě u fontány se několik lidí fotilo i v uplynulých dnech. Poblíž se nacházela Courteney Cox, která v Přátelích ztvárnila puntičkářku Moniku, a tak se několik z nich rozhodla potěšit. Zatímco se tedy fotili, ona jim tajně do snímků vpadala. Jejich překvapené reakce můžeš vidět na videu, které herečka následně zveřejnila.

Mnozí z nich křičeli a plakali nadšením, že vidí svou oblíbenou hvězdu. Společnými fotkami to navíc neskončilo. Cox si s každým potřásla rukou a prohodila pár slov. Bezesporu zážitek na celý život!

Články, které by tě mohly zajímat