Právě vysíláme

CYNTHIA NIXON odhalila velké tajemství své dcery! Její rozkošná SAMANTHA je pryč!

26. června 2018 13:10
CYNTHIA NIXON odhalila velké tajemství své dcery! Její rozkošná SAMANTHA je pryč!

Cynthia Nixon, kterou znáte jako Mirandu ze Sexu ve městě, překvapila fanoušky, když odhalila velmi důležitou věc ze svého soukromí. Co herečka už delší dobu tajila?

Zrzavá herečka, jenž se rozhodla vstoupit i do politiky, se nikdy netajila svou lesbickou orientací. Se svou manželkou Christine Marinoni se hrdě ukazuje na společenských akcích a v žádném případě se nebojí o své lásce mluvit.

To, koho Cynthia před zraky veřejnosti vždy chránila, byla její dcera Samantha. Se schováváním je však nyní zdá se konec! Známá herečka totiž na Instagramu prozradila, jak velkou životní změnou její dcera prošla.

ČTĚTE TAKÉ: Mezi herečkami ze SEXU VE MĚSTĚ to pěkně vře! Kterou svou kolegyni nemůže vystát seriálová SAMANTHA?

Tak jako se to stane mnoha lidem, i Samantha si v dospívání uvědomila, že se necítí dobře ve svém ženském těle a chce být mužem. Podstoupila proto změnu pohlaví a přijala nové jméno Samuel Joseph.

Cynthia své dítě nezavrhla. Naopak je na něj náležitě hrdá. Se svým synem i sdílela společnou fotografii, kde se pochlubila tím, že úspěšně dokončil univerzitu. „Jsem tak hrdá na mého syna Samuela Josepha Mozesa, který tento měsíc ukončil vysokou. Pozdravuji ho a stejně tak i ostatní, kteří označili dnešní #TransDayofAction,“ napsala herečka na svůj profil a rovnou tak vyjádřila podporu všem transsexuálům.

Zdroj: Dailymail

13 celebrit, které vydělávají i po smrti

Články, které by tě mohly zajímat