Právě vysíláme

Další hollywoodský herec: Ethan Hawke přijel do Varů, uvede film Zoufalství a naděje

27. srpna 2021 11:10
Další hollywoodský herec: Ethan Hawke přijel do Varů, uvede film Zoufalství a naděje

Americký herec, spisovatel a režisér Ethan Hawke dnes dopoledne přijel do Karlových Varů na filmový festival. Odpoledne osobně uvede film Zoufalství a naděje, ve kterém hraje hlavní roli.

V sobotu se Hawke dokonce zúčastní diskuse na festivalových KVIFF Talk. Na slavnostním zakončení festivalu také převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary.

Americký herec, spisovatel a režisér Ethan Hawke v Karlových Varech se podepisuje návštěvníkům Mezinárodního filmového festivalu.

Ethan Hawke přijel před 11:00 do karlovarského hotelu Pupp, v němž hlavní hosté festivalu bydlí a kde jej přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška. Na Hawka už čekaly dvě desítky fanoušků. Dnes se objeví ještě na červeném koberci a ve Velkém sále hotelu Thermal. Uvede tam film Zoufalství a naděje, v němž hraje roli kněze, který prochází krizí víry.

Umělecky všestranně nadaný Hawke prorazil díky filmu Společnosti mrtvých básníků Petera Weira, který mu svěřil roli plachého studenta Todda  vystupujícího ve filmu po boku učitele v podání Robina Williamse.

Články, které by tě mohly zajímat