Právě vysíláme

DANIEL CRAIG oznámil datum premiéry nové Bondovky!

21. září 2018 12:10
DANIEL CRAIG oznámil datum premiéry nové Bondovky!

Britský herec spolu s řediteli produkční společnosti E.ON Productions, která za filmovou franšízou stojí, zprávu oznámili na Twitteru. Nového dílu se ujme respektovaný režisér a fanoušci jsou z toho nesmírně nadšení!

Bond 25, jak se filmu zatím říká, se ocitl v lehkých nesnázích poté, co projekt minulý měsíc opustil režisér Danny Boyle. Britský režisér se údajně nepohodl s produkční společností kvůli scénáři, který Boyle navrhl. Vedoucí společnosti E.ON Productions teď potvrdili, že Boylovým nástupcem bude americký režisér Cary Joji Fukunaga.

Fukunagu známe například ze snímků Jane Eyrová či Beasts Of No Nation. Rodák z kalifornského Oaklandu byl také hlavním tvůrcem veleúspěšné první série seriálu Temný případ, za který získal v roce 2014 cenu Emmy. Projekt Bond 25 představuje zatím největší výzvu, která kdy před mladým režisérem stála, ale fanoušci jsou s jeho volbou velmi spokojení.

Společnost E.ON Productions zároveň na Twitteru uvedla, že natáčení nové Bondovky začne už 4. března příští rok. Bond 25 tak, pokud vše půjde podle plánu, dorazí do kin 14. února roku 2020.

Snad už mají filmaři všechny komplikace za sebou!

 

Oficiální vyjádření společnosti E.ON Productions, která Bondovky zastupuje

 

Zdroj: Twitter, E.ON Productions

 

Galerie: Jak se změnily slavné Bondgirls?

Články, které by tě mohly zajímat